Steunpunt voor spreadsheetgebruikers

Quandan wil u als spreadsheetgebruiker informatie op maat leveren voor het oplossen van het probleem waar u tegenaan loopt in uw spreadsheet. De reeds opgeloste problemen vindt u in het Tip Archief. Loopt u tegen een ander probleem aan in uw spreadsheet? Stuur dan uw vraag naar het email adres van Quandan. Uw vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord.

De meningen over spreadsheets lopen sterk uiteen. Volgens de ene persoon zijn ze sterk achterhaald, terwijl een ander ze heilig verklaart. Uiteraard ligt de waarheid in het midden. Zo zijn er ook mensen die zeggen dat 'alles met een spreadsheet kan'.

Feit is dat op de meeste personal computers een spreadsheetprogrammaa aanwezig is. Daarmee is er een stuk gereedschap aanwezig waar veel mee gedaan kan worden (maar niet alles!). De meeste gebruikers zijn niet op de hoogte van de mogelijkheden die hun spreadsheetprogramma biedt. Daarnaast zijn deze mogelijkheden met behulp van extra stukjes programmacode (in de vorm van macro's of add-ins) nog ver uit te breiden.

Quandan wil deze mensen de weg wijzen in deze 'donkere spellonken van het spreadsheet bouwen'. Want met spreadsheets kan veel.

Op deze site kunt u iedere week een nieuwe tip van de week verwachten. Tips van voorgaande weken kunt u vinden in het tip archief. Heeft u problemen met een spreadsheetprogramma of wilt u iets voor elkaar krijgen in een spreadsheet, maar heeft u daar even hulp bij nodig? Stuur dan uw vraag naar het email adres van Quandan. We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Voor de juridische juistheid wil ik tot slot vermelden dat de oprichting van Quandan als bedrijf vooralsnog is stilgelegd. Deze site wordt opgebouwd en beheerd uit hobby, waarbij zoveel mogelijk voorbereid wordt om uit te kunnen groeien tot een volwaardige onderneming op spreadsheetgebied zodra dit mogelijk is.

ZILVEREN

Contactgegevens:
Balans 2
3823 GD AMERSFOORT
Tel. 06-28121462
Fax: 0842-204462
info@quandan.nl

Tip Top 5

Vervolgkeuzelijst bij gegevensvalidatie in formulier
Voorwaardelijk verbergen van rijen en kolommen
Dynamische navigatie met keuzelijst
Lijst van bestandsnamen en hyperlinks maken
Eenvoudige navigatie met keuzelijst